sjukdom och bajs

Jag har gått och blivit sjuk :/ Det är så himla typiskt att man blir det nu när man har mycket att göra i skolan. Inte rättvist tycker jag. Men vafan alla är ju typ sjuka nu för tiden. Antingen är det magsjuka eller värsta förkylningen. Jag vet inte riktigt vad det är jag har men jag tror det är en lite mindre förkylning.
Imorgon måste jag iaf till skolan för då ska vi prova ut studentmössor :D:D:D ( Hoppas jag iaf, Helena är cepig)

Igår, idag och imorgon bor jag hos min älskling för hans mamma har åkt iväg till landet :) Det är väl skönt men om jag ska vara ärlig så är det inte så stor skillnad som om hon skulle varit här :P Haha ganska roligt ändå :P
Imorse var vi ute med alla tre hundarna på en promenad och jag måste säga att det var den värsta bajs-promenaden jag någonsin varit med om.

En promenad i vintermorgon

Alla hundarna bajsade typ överallt hur många gånger som helst och både Liam och Skrållan rullade sig i bajs. Riktigt trevlig om jag får säga det själv.
Liam var den som rullade sig i bajs först, han hittade en stor, fet, färsk skit på gräsmattan och tänkte: Mumma så gott det luktar, man kanske skulle parfyrmera sig lite. Jag kan ju lova er att han rullade sig med. Han hade bajs längs hela högra sidan och en liten klick under vänster öra.
När Robin såg klicken under örat höll han på att spy, detta gjorde att även jag höll på att spy. Jag kan ju säga att det blev en slags kedjereaktion. Det var ganska humorisktiskt med tanke på att vi gick där längs vägen och Robin inte fick Liam att sitta still, så under tiden han försökte ta bort klicken med en bajspåse sprang Liam hela tiden iväg och Robin fick mer och mer kvälningar. Jag var tvungen att vända mig om så att jag inte såg någonting för detta var inte bra för mitt hjärta kan jag lova. Usch och fy.
Men vi gick tillslut vidare mot skogen och sket i klicken och bajsranden. Vi var däremot tvungna att verkligen se till så han inte gned sig mot oss.
När vi kommer till skogen så går jag bakom Robin och Liam så att Robin kan släppa lös Liam innan jag släpper Skrållan (Skrållan är nämligen en jävel på att retas när hon är lös) Jag ser sakta men säkert hur Liam springer iväg i full fart utan att Robin hunnit knäppa upp kopplet riktigt, Kopplet spänns mer och mer och tillslut flyger det tillbaka mot Robin. Robin hinner inte reagera och jag ser allt i slowmotion. BOOOOOOOOOM så hamnar det i Robins öga. Robin skriker AAAh, AAAh för fullt och jag släpper skrållan och springer fram till min lilla Babay!
Stackars liten, nu sitter han här med ett svullet ögonlock och en röd ögonglob.

Jag saknar mitt hörn i skolan. Nu är alla där förutom jag och det känns som om någonting fattas :/
Jag vill till mitt hörn. Nästa vecka måste jag även vara med på "fin-onsdag" Nu har jag missat den två gånger i rad.

Ni är bra hörnet, det är ni som gör min dag ljus, det är ni som gör skolan till det den är. Ni är bäst <3

                                                  

skräck och kärlek och ensamhet

Hej på er alla snubbar och snubbinnor. Idag kommer jag inte skriva så mycket, det är mest dikter som jag verkligen fastnade för idag på svenskan. Måste dock citera Barbro ytterligare en gång.

"Barbro står nere vid kopiatorn och ska kopiera papper, det funkar inte riktigt som det ska och Mattias kommer förbi.!"
- Mattias: Det är synd att man måste vara så beroende av dagens elektronik, inte sant?
- Barbro: Ja men det skulle vara så mycket bättre om du fixade den här istället för att stå där och prata så mycket!!




Hårt vara sniffare fullgubbe fnask
Hårt vara risigt & sargat patrask
Hårt samla sopor att släpa på
Hårt gå i centrum & bara gå
Hårt gå i centrum utanför stan
Hårt vara ingens unge & barn
Hårt vara hund i ingens band
Hårt vara hållen i ingens hand
Hårt att bli sparkad av stålklädd sko
Hårt att ha ingenstans att bo
Hårt hålla hus i hyresrum
Hårt vara liten men jättedum
Hårt att ha utslagna tänder
Trasiga nariga händer

Moraknivar & stiletter
Steg & skuggor
Centrumnätter

Hårt att veta hur det blåser
När ett centrum låser




När du var nykter
tog jag hem mina kamrater
och du trollade för oss
och sjöng
och joddlade och diktade
du var bäst av alla pappor
på sånt
och jag var så lycklig
att jag inte vågade vara lycklig
jag log bara
när jag ville skratta
och jag smög tyst
när jag ville springa
och klampa
jag såg hur mina kamrater
beundrade dej
och jag beundrade dej
mest av alla
när du var nykter
då var jag så lycklig
att jag inte vågade vara lycklig






De största och starkaste makter jag vet
är skräck och kärlek och ensamhet

En rofylld helg

Denna helgen har varit sjukt lugn. Det har faktiskt varit väldigt trevligt.

I fredags fyllde Robins moster Belinda år så då var vi nere hos henne en stund och åt middag. Jag och Robin kom lite senare än alla andra så han och jag fick Pizza pga att maten var slut. Jag var inte speciellt ledsen för det måste jag erkänna. Det fanns även mycket goda kakor där, såklart så kunde jag inte hålla tassarna borta. Men jag måste berätta för er som aldrig har smakat på dom, det GÅR inte att hålla tassarna borta, man bara äter och äter. Tills det tar slut helt enkelt.

I går kom Estockolmier till staden. Det var mycket trevligt. Vid tre-tiden åkte jag och Rälsk in till Liseberg för att få träffa mina småsystrar och deras mamma. Först när vi kom dit var dom inte där så vi passade på att träffa min lillebror och hans kompis istället, helt okej :) Sedan efter ett tag kom mina systrar och jag kan lova er att det var hela helgens höjdpunkt. Fy fan vad trevligt det var att äntligen få träffa er i min egen hemstad igen. Hur kul som helst! Vi gick runt ett tag och det var riktigt mysigt. Kallt som fan var det såklart men det var väl helt okej när man kunde gå runt i kylan och dricka glögg. Vi fick smaka på någon glögg med någon smak, kommer inte ihåg vad, men herre min jesus så god den var. Det godaste jag har druckit på länge. Jag kan ju lova att vi sprang där ett par gånger den kvällen (A) Efter ett par timmar på Liseberg med alla mina syskon så åkte vi hem, vi fock åka bil hem och det var inte helt fel kan jag lova :) Det blev en lugn kväll i Robins säng med ett par Stargate-avsnitt och lite godis.

 Idag har det varit segt, jag har fortfarande inte duschat och klockan är över 16.30. Men det är skönt. Stargate, Godis och nybakat bröd. Det är inte helt fel. Måste dock göra lite läxa senare men jag orkar faktiskt inte det om jag ska vara ärlig. Fy för skolan. Imorgon börjar helvetet igen :/

Nu ska jag gå och ragga lite på min egen pojkvän. Måste ju få igång honom :)


Puss på er alla ... / M

Sug av mig så jävla långsamt!

Igår sov jag över hos Ägget i hennes systers lägenhet i majorna. Måste säga att det var Fucking supe mice!
Vi spelade Wii och bakade en kaka. Kakan blev iofs helt jävla misslyckad men jag tycker den var god endå :)

På tal om ingenting? så måste jag bara berätta för alla er som inte vet, jag har långt hår nu :) Supe mice! Långt kanske det inte är men längre iaf ^^.
Torsdagar är så jävla segt -.- Seriöst så känns det som om att dom aldrig tar slut. man bara sitter och sitter och sitter ...

Igår var jag hos läkaren igen för mina magproblem, han gör fan samma sak om och om igen. Haha frågar lite vad det är för fel på mig och sen känner han lite, går iväg och sedan kommer han tillbaka och skriver ut medicin:P
Igår var det iofs lite annorlunda för jag hade inte råd med medicinen så han började prata om Soc och att han skulle ringa min pappa :) Jag kan ju lova att han ringde med xD Sorry Daddy.



Jag har bokat mina biljetter till Stockholm nu och jag åker den 25:e :) Det känns bra. Men vad som känns ännu bättre var att igår fick jag reda på att mina sytrar kommer ner till Göteborg på lördag. Sjukt glad blev jag. Fett med nice!

Det finns en Snubbinna på skolan som heter Barbro. Hon är nog en utav de segaste människorna jag vet mig av att ha träffat på i mitt liv. Robin, du kan knappast kalla mig "din lilla segis" efter att du har träffat henne. Pröva att springa tre varv runt jorden en gång och du ska se att hon har hunnit gå 5 meter.  Snabba är vi. Kaxig är hon oxå. I tisdags när vi hade svenska C så kommer Lova och Lotta in i klassrummet och "stör"

- Barbro: Men vad gör ni? Såhär kan vi inte ha det.
- Lotta: Lova ska bara hämta sin mobil.
- Barbro: Jaha, och du ska hjälpa henne att bära eller?

Sjuka människor, det kan jag ju garantera att det finns gott om!





Veckans babe är ju iaf .... Ah?  Ni ser själva :P


Tack för mig, ha en bra kväll .... // M





Konstiga födelsedagar och klasskompisar

Hösten är verkligen här nu, det känns lite som att jag skulle vilja gå och dö. Den ända andledningen till att jag håller mig vid liv just nu är att jag ska äta pizza. En stor fet pizza sitter lixom aldrig fel. Eller vad säger ni?
"En Sorento med mycket ost, smält, fet ost. Skinka som ett extra lager och lite räkor som topping på det hela. Frasiga kanter och tjock botten." FY FAN vad gott.

Idag har jag inte varit i skolan pga ett läkarbesök, måste bara konstatera att min läkare är konstig och mycket möjligt att han kan vara en bög!


- Frida, vad ser du för något? Är det en bög?


Dagen igår var en mycket märklig dag, ingenting verkade vara som det skulle.
Nettan var även väldigt aggro gentemot sin klasskompis Woody.

På bilden ovan ser vi dock tre klasskompisar som delar sin kärlek med varandra. Men för er som inte känner dessa "klasskompisar" så kan jag lova att de INTE delar sin kärlek..

Lite senare denna konstiga dag:


Robins underbart fina tårta!

Visst ser tårtan god ut? Den var väldigt god kan jag lova men jag måste däremot kommentera att de gjorde fel xD
 Såhär gick det till:
Mormor skulle vara hemma under dagen och baka en himelsk god tårta till sin dotter på hennes födelsedag. Kakan var ju klar så nu var det bara tårtan som skulle fixas. Botten fanns redan så det var bara för henne att dela den i tre. När dottern vaknar på morgonen så är mormorn borta och hon inser att de måste göra tårtan själva.
- resten kan ni ju fantisera xD

Grattis på 44 års-dagen Ammie ^^

crazy fredag

Dagen idag har varit helt konstig. Först så är jag helt speedad på morgonen, jag blundar inte ens på spårvagnen lixom !? Bara det är konstigt. Sen när jag sitter på bussen så somnar jag inte föräns backadal. Det är görkonstigt.
Ingenting av det här är normalt.
Men det var kul.
Det ända som inte var kul var att jag va så jävla på men det var det ingen annan som va?
I vilket fall som helst så jobbade vi självständigt hela dagen idag och det är inget bra, då sitter man ju bara?
Jag satt typ rakt uppochner i två timmar, vet ni varför? Jo för jag skulle ha bajs-spanska halv tre på en fredagseftermiddag  när alla andra åker hem!

Frida var bra idag. Hon skrattade lite, Mikki med. Nettan var ju såklart bäst eftersom jag fick kopiera henens arbete (A)


Hej jag är Gay, typ O_o

Mikki har en tendens att alltid decka när hon kommer hem från skolan och idag när hon precis hade vaknat, en sådär 17.10 så ringer hennes telefon. Först är det pappa som ringer och förmodligen så vill han något onödigt. Sedan är det farfar? Han ville väl bara höra att hon levde. Mikki fick damp som vanligt. Typ ... leave me alone!!!!!!

Frida och jag kom på nått bra idag: BB som i Big somn en Bög
- Det kliar som en bög
- Det är surt som en bög
- Du rullar som en bög
- Du går som en bög
... never mind.

Iaf så har den här dagen varit väldigt konstig och jag måste bara tillägga att Frida är dagens favorit.

Popcorner

Måste bara skratta!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.

"Om du vill ha ett popcorn så kan du komma hit till mitt lilla popcorner. Där sitter jag dagarna i ända och bju'r på popcorn. Ett corn / person."


Poppa lugnt ......

Onsdag.

regn, regn och åter regn

Man lämnar hemmet 06.45 på morgonen och det spöregnar. Man kommer till Tjörn 08.35 och det spöregnar. Men går i skolan hela dagen och det spöregnar. Sedan kommar man hem till Göteborg igen 17.15 och det spöregnar. Man går ut med hunden 19.30 och det spöregnar. Hur fan kan det regna så mycket!?

Idag var det första dagen med lektioner i skolan på mycket mycket länge. Jag tyckte det var helt okej. Det var en sån här rolig dag idag med då man skrattar så man nästan kissar på sig. Helt jävla underbart. Dagens höjdare: Ola!
Lite segt är det att jag kommer att ha håltimma 3 timmar varje onsdag men det kanske är bra?  Vem vet :P

Nu äter jag popcorn och det är väldigt gott. Jag tänker även på Nettan av någon skum andledning. Men nu vet ni det :)

Ha en fortsatt regnig kväll. Puss

Skolan har börjat.

Nu har skolan , tyvärr, börjat igen. För en vecka sedan längtade man kanske lite efter att få träffa alla igen, finally. Det var kul första kvarten igår sen kunde man ju lika gärna åka hem och sova igen.

Welcome to the reality skulle väl dom flesta säga, men jag skulle hellre påstå welcome to hell!
Vi har inte haft några lektioner ännu utan bara redovisningar efter våra 9 veckor på praktik. Imorgon början det verkliga helvetet och jag känner bara att inte orkar...

... men vem fan gör det!



det kom en dag.

Everyday takes figuring out how to live

Idag är en bra dag. En dag som jag kommer att minnas.
Men det är även en dålig dag idag.

det kom en dag som fick mig att förstå hur mycket jag älskar dig, hur mycket du betyder för mig. det kom en dag då jag sa något som fick mig att tänka om, något som fick min mage att vända sig av bara tanken

Den här dagen är lite som, typ, "Wipe the worries away".

Suppose I will do it alone
, ungefär vad som kommer att hända.

Dagens bästa:
  • Jag älskar dig Jan Robin Nylin Blixter




Find the exit sign and disappear!

Love me

So if you love me, let me go. And run away before I know.
My heart is just too dark to care. I can’t destroy what isn’t there.
Deliver me into my Fate - If I’m alone I cannot hate
I don’t deserve to have you…
My smile was taken long ago / If I can change I hope I never know





Jag trodde att det var bra, jag trodde att jag mådde bra. Men kanske är det inte så bra, kanske borde jag ge upp?
Hur ska jag kunna veta? Det är svårt.

Jag älskar dig, dig, och dig, och så dig. Jag älskar alla er! Bara så ni vet :)

In Flames

Igår var jag med Robin och Julia på In Flames konsert. Måste säga att det var helt underbart.

Jag är inte det största fan:et av In Flames och har precis börjat lyssna på dom, jag har tillochmed blivit kallad för ett "fjortisfan" men detta var något av en upplevelse.
Var och tittade på Marilyn Manson med Jensa för ungefär ett år sedan och tyckte då att det var det bästa jag varit med om, det var så bra så att man grät glädjetårar. Men igår, det slår allt.

Riktigt bra förband var det med, först Sonic Syndicate och sedan Gojira. Hade aldrig hört dom innan men dom gjorde verkligen stämningen lite mer stämningsfull :P
Måste tacka In Flames för att ha gett mig en sådan upplevelse, jag fick ett helt annat perspektiv på musiken. Det var så ball.







RSS 2.0