Man ska känna att man lever

Varför är inte allting bara enkelt? Måste man gå igenom massa jävla jobbiga perioder, måste man fatta rätt beslut? Och när vet man om man har fattat rätt beslut? För att det känns bra? Men tänk om det känns bra bara för att man inbillar sig det? Nä fy fan för detta!
Patrik frågade mig någonting om när man är ledsen och det händer en förändring i livet. Då sa jag till honom att man måste gå igenom vissa perioder och förändringar i livet för att lyckas lära sig att återigen ta sig upp och fortsätta leva. Det är sådant som behövs. Det måste jag ju ha sagt till honom för att jag vet att det är så, eller hur?
Jag är rädd, jag är livrädd. För att återigen vara på marknaden, för att återigen träffa nya människor och för att återigen lära mig att vara själv.
Jag är livrädd. Men jag vet att jag har tagit rätt beslut för det känns bra. Samtidigt som det känns förjävligt. Varför gjorde jag detta och snälla om det kunde bli ogjort. Men samtidigt vill jag inte att det ska vara ogjort. För jag vill detta.
Men bara för att jag vill detta så måste det väl inte vara så jävla svårt? Vad är meningen med att det ska vara svårt?
Vare sig du är min vän eller ej, så kommer jag alltid älska dig <3

RSS 2.0