JAG VANN!!!

Jag vann biljetten :D:D Nu bär det av till estockholmai :D

Jul

Hej :D Det var inte igår :D
Maha! Jag är upptagen ;)


Denna julen har nog varit den jobbigaste hitills. Jag vill så gärna vara med Robin och hans familj & släkt men jag vill samtidigt vara med min familj & släkt. Det är sjukt jobbigt med tanke på att en del bor  i sthlm och en del i Göteborg.

Vad som än händer Robin så vill jag att du ska veta att jag älskar dig och du betyder allt för mig. Det vet du , eller hur ? :D.

Nu är det äntligen jullov och man kan för en gångs skull vara avslappnad. Sista veckan nu i skolan var jag sjuk så jag kunde inte vara där och det känns väl lite jobbigt men vafan, det tar vi igen efter lovet ;). Nu är det meningen att vi ska ha kul och festa. Men nej! Michaela jobbar FÖR GUDS SKULL.

Nej Mikki förlåt! Du vet att jag älskar dig ;)

Jag försöker för tillfället fixa en biljett upp till sthlm på julafton men der går inte så bra. Den senaste förlorade jag och nu ha jag en chans kvar att vinna den. Må MIG vinna denna biljett, eller vad säger ni!?

 


Sagan om ringen .

Idag har jag varit seg, det har varit en riktig bakisdag. men ibland är det ganska skönt det med :)
- Vaknade imorse med en väldig länktan efter vatten, trodde att min dag skulle vara helt förstörd, men jag klarade mig, bara en flaska vatten och lite film så (:

Jag kände, efter att Mikki hade nämt sagan om ringen, att jag väldigt gärna ville se dom filmerna. Så jag frågade såklart min underbara älskade pojkvän om han ville titta och ja, det ville han såklart :D
Började titta vid 14 idag ungeför och blev klar vid 22 :P Himla skönt. Hann dock inte titta på alla tre utan bara de två första men jag hoppas att vi ska kolla på den tredje snart :)

Igår var jag på bio med Mikki, Line och älskling. Vi såg Twilight och den var faktiskt grym. Jag tyckte om den jätte mycket. Det kan jag ju lova att Line med gjorde, det var andra gången hon var och såg den på bio :)
- Det var meningen att vi bara skulle gå på bio men när vi kommer fram till bergakungen så är Mikki och Line vääääldigt uppklädda för dom ska ut och ta en cider. Vem blir på festhumör med det samma? Jo jag såklart :) jag kan som tur är övertala min älskade att följa med för att ta EN öl. Men EN öl slutade upp med 5 öl, 5 shottar och typ 2 drinkar :P Inte lätt:P
Ha aldrig mer er kortet ut säger jag bara, fittifan som Mikki brukar säga. Hatar det ordet dock men vafan (:



På PC!

En man kommer fram till vårat bord och pekar på en stol. - Är den upptagen eller?
                                                          - Ja det ser du väl? svarar Mikki och pekar på en isbit och en Lime som ligger där.

Tillåt mig at skratta HA HA HA!

3 december.

Tiden går ganska fort, ibland kan det vara jobbigt men just nu känner jag bara att tiden borde flyga iväg. Kan vi inte skippa allting och bara hoppa fram till den 31:a Maj? Det skulle underlätta en hel del kan jag ju lova. För mig iallafall.

Vad skulle hända om man skulle hoppa av skolan nu? Skulle jag ångra mig? Klart jag skulle! Vad fan tänker jag med!? Det är bara några månader kvar nu. Kom igen Martina! HJÄLP MIG O_o
Det känns som att alla runt omkring mig bara hoppar av. Men varför? Its Like . Drop, Drop, Drop hela tiden över allt. Men det är deras val såklart. Men va i helvete! Gå och dö.

Jag har iaf beställt min studentmössa nu och den blev väldigt fin :)



                                      Man tar bara studenten en gång ;)

Helgen är för en gångs skull smockad. Det var länge sedan den var det. Men nu känns det faktiskt skönt att den är det. Jag och Mikki är ganska på på att festa på fredag men vafan jag får ju inte dricka!? Hur ska det gå:P Jag känner mig själv ganska väl och vet hur det blir om jag går ut på krogen. Mikki och Line känner sig själva ganska väl dom med så dom skiter i krogen på fredag. Men det hade varit kul. Jag hade faktiskt kunnat tänka mig att festa även idag. Typ skobba imorgon. Varför inte!? Men nej, kom ju på att det inte gick för jag har redovisning med ägget imorgon. Mindre kul. Men det fixar vi     e l l e r   v a d   s ä g e r   d u ?  Jag och Nettan var duktiga idag iaf, fast det är vi väl alltid. Eller nej, kanske inte.
Känner tt jag bara skriver massa blaj men jag orkar faktiskt inte engagera mig idag. Är ganska sur och arg faktiskt. Skulle behövt Robin nu, men han är inte så bra på kramar ;)     ( e l l e r  v a d  s ä g e r  d u  ä l s k l i n g ?)
Spanska provet gick skit idag och jag kommer sänka mig själv totalt. Hate you : )


Nu borde jag igentligen plugga men jag orkar inte, kanske sover ist. Det hade ju faktiskt inte varit fel.

ciao.

RSS 2.0