Creepu

Har på något sätt fastnat för det namnet. . ?
Fick som vanligt en request från Nettan att skriva blogg. Hon är rätt intresserad av mitt liv, och det känns ju kul efter snart två år :)
Ska träffa henne och gänget på fredag och då ville hon att jag skulle berätta lite om mitt liv innan det. Varför vet jag inte, men hennes vilja är min lag ;)
Hm, mitt liv ? Ja, kan ju berätta att jag bestämde mig för att börja läsa Mötley Crües böcker och fastnade DIREKT! Började med Nikki Sixx's Heroin Diares. Oh My Fuckin' God!
Man får vara med om hur han levde under året 1987 då Mötley turnerade för Girls girls girls skivan. han var ju rätt jobbig att läsa om med tanka på att han hela tiden gjorde om samma misstag? Men jag kunde in princip inte sluta läsa och efter det hoppade jag på The Dirt. Håller nu på att läser biografiernas biografi men inte hunnit så långt.
Kan ju rekommendera deras böcker, för dom är bra! lyssnade inte alls på Mötley innan men har hela tiden följt deras videor och konserter efter vartannat jag läst om dom. Kanske inte det bästa bandet men lite charmiga är dom ju, och Nikki är rätt snygg ;)
Jag har även fått min alldeles egna lägenhet vilket jag firade med en inflyttningsfest och annat smått och gott.
Jag stortrivs här och det är underbart att få bestämma och kunna själv.
Jag har dessutom bestämt mig för att börja träna igen, får väl se hur det går :P
Jobb är det väl sådär med, men gick med i ett projekt som AF hade och just nu praktiserar jag på Svaleboskogens äldreboende. Jag trivs som bara den och tycker det är riktigt synd att det bara är praktik. hade verkligen velat vara på ett sådant ställe med så underbara personer.
Men ska vara där till 22 november så jag har ett tag kvar :D
Sedan en ganska viktig uppdatering är att jag fick diagnosen Hallux Valgus för ett ganska bra tag sedan vilket innebär en fotsjukdom som gör att min stortå växer snett och jag har en fruktansvärd smärta. Har provat vissa medel och har fått köpa inlägg och nya skor. ingenting verkar hjälpa. Har så jävla ont att jag ibland fäller tårar.
Läkaren skickade remiss till ortopeden men det tar ca 5 månader att få en operation. Vilket jag känner är *fy satan*
Men i dag ringde dom faktiskt och erbjöd mig att åka till Halmstad för snabbare operation och det tog jag ju såklart.
De ska skicka dit remiss och så hoppas jag på en snar operation så att jag kan gå normalt.
Det värsta är att det är sjukskrivning ex antal månader/fot. Blir roligt :D Men jag har ju ändå inget jobb så .. :P
Nej, nu ska jag spela LoL (just det, har blivit datornörd. Slå ihjäl mig!)
Hoppas du är nöjd Nettan (:
ciao .



RSS 2.0