1337 w33k på komplett ..

Jag sitter här och nästan bajsar på mig just nu, för det är ju väldigt jobbigt att ta sig till toan. Det är ännu jobbigare just nu eftersom jag sitter vid mammas dator i hallen och toan är ett steg åt vänster. Men nej jag orkar inte gå på toa.
Min mage gör uppror! Jag har ätit glasstårta och därför är min mage arg, den vill inte ha sånt. Den vill vara nyttig och träna bort sig. Jag kanske ska lära mig av detta uppror och inte äta glasstårta nästa gång min bror fyller år ;)

Det är 1337 w33k på komplett nu och Robin tycker att vi borde fira det, förutom att vi inte kan fira det eftersom halva 1337 saknas för tillfället. Ungefär som ett "tillfälligt avbrott" förutom att det alltid är ett "tillfälligt avbrott" nu för tiden. Så det går nog inte ens att kalla det för ett "tillfälligt avbrott" utan snarare "vi har ett tekniskt fel just nu och vet inte när det fixas, vi ber om ursäkt"
Och för alla er som inte vet vad 1337 w33k är så betyder det elite week, det är typ för datornördar. Men jag är ju nästan en sån!

Btw så känner jag att jag bara babblar just nu för egentligen har jag INGENTING att skriva. Jag sitter bara här och fördriver tid för jag ska snart till Robin men ska vänta till klockan sex så att mamma kan gå med mig med Skrållan så att jag slipper gå ut med henne. Tycker det låter ganska bra (:

Imorgon ska jag iallafall på middag hos Jenny som fyller år och kanske sedan gå med ut på krogen. Men jag vet inte riktigt om jag har råd eftersom Gran Canaria närmar sig. Men vi får se imorgon :) Hade ju faktiskt varit ganska kul eftersom det var läääääängesen jag var ute nu.

Jag kanske skulle ta mig till toan. Den är ju faktiskt bara ett steg åt vänster bort. Inte så långt.




House <3

Veckans citat:



Detta går till mig ;)

"Det är inte den som har lite, utan den som önskar mer, som är fattig."
Latinskt ordspråk

Försenad IGEN!



"Det är bättre att vara förberedd på en möjlighet och inte få den, än att få en möjlighet och inte vara förberedd."
Whitney Young Jr.

Grattis Patrik 13 år

Min underbara lillebror har äntligen blivit tonåring. Eller ska man säga äntligen? Han är ju redan jobbig som han är, hur ska man då hantera honom som tonåring? Han börjar bråka, skrika, få spel av ingen anledning, låsa in sig, gömma sig och få kärleksproblem. Hans hormoner spelar honom ett spratt. Och sist men inte minst MÅLBROTTET!
Redan nu skär hans röst in i huvudet. Tänk då hur det blir när han går upp i falsett i varje ordslut. När han börjar höja sin röst, det bara ekar i huvudet och blodet rinner ur öronen. Jag kan bara drömma om hur det skulle bli nu då?
Det kommer bli som en daglig skräckfilm här hemma. Ingen säger något för att undvika falsetten. Så fort Patrik kommer innanför dörren så släcks lamporna ner och ingen säger ett knyst. Det vore ju självmord att säga något som kan ge hans hormoner ett psykbryt. Eller kommentera något som får honom att fruktansvärt högt höja rösten och skrika något helt onödigt med sin falsettröst. Det ända som syns i mörkret är hans lysande gula finnar som växer i pannan på honom. Kanske får han en stor jävel på nästippen som han använder som lampa. För klämma dem går ju inte.
Jag vill helst inte tänka på kommande dagar av allt detta, och absolut inte falsetten.
Imorse när jag och mamma gick in och sjöng för honom var han på glatt humör men han fyller ju inte 13 förens vid 20 någon gång ikväll. Stackars alla på internatet. Tur för mig att han är på skolan största delen av veckan.
Grattis till dig iallafall, alla ska vi väl bli tonåringar nångång ;)

Själv är mitt tonårsliv slut om ungefär 2 veckor. Gran Canaria närmar sig och nu har jag ÄNTLIGEN något mer att se fram emot. Metaltown 2010!

Jag och Robin bokade biljetter igår och det var ju inte direkt billigt. Fick ringa mormor och låna 1500. Inte för att hon blev så glad men det gick :)
Vi får väl se om In Flames bjuder på ännu en brakshow, men det är ju tveksamt att de inte skulle göra det.
När nyheten om att In Flames skulle spela på Metaltown kom blev ganska många missnöjda, tycker att det blir för mycket In Flames och att de är där varje år. Jag vet då inte att de var där förra året, men året innan det. Sen var de inte där året innan det, eller året innan det etc.
Det är ju ganska kul att folk klagar iaf för det är precis som att de tror att bara för de är på festivalen så MÅSTE de se alla band som spelar. Men en god nyhet är att det MÅSTE man inte  :D Men jag vill ;)

Hoppas på att Viktoria hänger på nu också. Kanske Simon och Carro med. Kul med folk. Och eftersom det blev så lyckat för mig och Viktoria förra året så vore det extra kul om det blev lika lyckat i år igen ;) Kanske lite mer festival och mindre sömn bara. Men hett med en solbränna i halva ansiktet ;)

Jag sov till tolv idag, kändes att det verkligen behövdes. Så idag blir det en sen träning och en sen middag. Men jag tycker det är Nice. Förutom att det typ varannan timme snöar och varannan timme regnar ute. Men det är chill!

Till Puttes födelsedag hade mamma städat hans rum och jag bakat kakor och tårtor :)





Nu har jag iallafall visat att jag lever..

Simmat 1 km idag igen :) Helt själv faktiskt, jag är så duktig *stolt*

Jag har ju funderat på att boka in en intensivkurs snart. För det första så har jag ingen att övningsköra med och sedan tror jag det är bäst att börja från skratch där eftersom man ska lära sig deras sätt att köra.
Då är detså bra att min kära pojkvän har en körkortsbok hemma som jag kan låna. Den är ju från 2008 men what the hell, regler som regler. (Jag vet att det inte är så men jag tänker så)
Så i söndags skulle jag vara så duktig och börja läsa, men så fort jag öppnade den där tjocka boken med hur mycket text som helst så stängde jag den igen. Hallå!? Ska jag läsa hela den boken och sedan memorera den också? Klart att jag måste men det är nog inte lika kul som att lära sig köra själva bilen. Sen var det ju en liten tunn bok om vägmärken oxå, aa men det blir lätt tänkte jag och öppnade den. Men när jag hade pluggat in 3 hela sidor med bara varningsmärken så tröttnade jag..
Men jag kan ju inte boka en intensivkurs på 2 veckor som ska inefatta körlektioner, teoritest och uppkörning om jag inte har någon aning om någonting av det.
NEJ! Nu ska jag börja plugga. Kan ju vara en bra idé att ta med sig boken till Gran Canaria kanske :) Inte för att man blir så mottiverad där nere kanske men planet brukar ju inte vara det roligaste.

Jag tvättade min bäddmadrass imorse. Tänkte få den skinande ren så jag slängde in den i 95 grader. Den krympte något kan jag ju säga. Mamma sa att jag skulle ha en bäddmadrass för en 60 säng efter den var klar men nejdå. Det blev bara 65 xD
Okej, kanske överdrev lite där men den krympte några millimeter här och där. Men det funkar det med :D

Började titta på House igår med Robin, han är så läskig att jag drömde mardrömmar om honom :O Fast han är cool också ;D

 

ciao


bla bla bla

Kom till 3 inne i stan och då har jag fått en ny mobil ist. En lika dan, samma färg. Det är bra! De upptäcke la själva att de varit dumma i huvudet och gav mig en ny ;) Kanske inte ska stämma dem ändå (A)


Min baby är fin <3


och jag är tjock. Men en riktigt häftig bild :D

Redrum

Har tränat idag igen. Känns knappt att jag gjort något men blev av med den väsrta träningsvärken iaf
*smile*

Nu har jag fått sms om att min mobil är klar för andra gången. Ska åka in till stan och hämta den när Robin slutar skolan. Det ska bli väldigt spännande och se hur länge den håller denna gången. Undra om man ska stämma dem? Haha! Hade ju gått om man bodde i USA men nu gör man ju inte det :/ Typiskt. Jag ville verkligen stämme dem, en himla bra idé. Men icke!
Men om min mobil håller till imorgon, så lämnar jag in den igen. Och så väntar jag 2 veckor. Sen går den sönder igen och då får jag en ny :D Men jag vill inte ha en ny :( Jo en annan färg men samma modell. I löööv it!

På lördag ska jag umgås med mina siffror, 1337. Det var allt för länge sedan vi sågs. Vi har blivit dåliga på det nu. I början sågs vi minst en gång i månaden, ibland flera gånger om dagen, nästan så det blev lite för mycket. Men vi har iaf bestämt att vi ska vara hos Robin och titta på lite fredagen den 13:e filmer. Vi hann ju bara se 3 stycken sist för att en viss person var seg. *harkel*
Michaela sover över så hon delar säng med mig och Robin ;) Robin vill ju självklart ligga i mitten men HAHA in your face! *hihi*
Simon har vi inte frågat ännu men han brukar ju vara en kille som kan bestämma 3 minuter innan händelsen inträffar. Så det är coool med honom. Det kommer bli en awsome kväll verkligen.
Funderar på att köpa lite Gösser med. Min nya favoritöl, typ.

Asså, är det bara jag som är snål eller är alla det? Kollade på nyheterna igår kväll, då var dom på Haiti och försökte hjälpa så många skadade som möjligt. Men så sa de något om att det inte fanns tillräckligt med läkemedel för att hjälpa alla. En t.ex. hon hade ju fått en vaginal skada och hade ont i hela magen, arm och ben var uppsvullet. Undra hur de ska hjälpa henne?
Hade jag haft mer pengar att leva på, eller ett fast jobb kanske!?, så hade jag iaf hjälpt till. Lite svårt att hjälpa andra när man knappt kan hjälpa sig själv :S
Men sen är man ju ganska egoistisk också, börjar tro att alla Svenskar är sådana. Men vad vet jag?

Jaha, Robin börjar precis nu, just nu när jag skriver detta. Så det är väl bara att vänta då ..
Kan ju åka in till stan själv men hur kul är det!? Nej jag väntar.

Skulle vara kul att få en sån där snilleblixt som jag kan få ibland. Men de verkar ha tagit slut.

Gymkort ftw!

I tisdags började jag träna med Malin och Mikki i gymmet på guldringen, skönt att göra något vettigt med sin kropp ;)
Torsdagens träning med Malin blev ganska intensiv och jag kände mig fräsch efteråt. På fredagen gick jag och köpte mig ett gymkort på Nautilus där simning ingår. Så simning blev på fredagen. Sedan ett hårt träningspass med en träningscoach igår. JAG ÄR HELT SLUT!
Vafan Martina.. Hur mycket tror jag att min kropp orkar efter 19 år av stillhet? Jo men jag kan ju träna 4 dagar redan första veckan. Yeah!
Jag sov gott i natt iaf och nu sitter jag med en varm riskudde runt nacken. AJ!

Kanske skulle söka lite jobb? Ansökan till soc ska ju in snart, men jag får ju inga pengar denna månaden ändå. Så ska jag söka jobb eller inte?
Varför skulle jag inte göra det? Det är ju inte så att jag söker jobb åt soc, utan åt mig själv. Eller?
Kanske Liseberg, men jag hör folk som söker dithela tiden så där är jag verkligen inte den ända sökande. Men vem vet, de kanske tycker att min otroligt feta kropp är attraktiv och väljer mig. Men det är klart, de skulle väl inte ha kläder i min storlek, så brukar det vara på många jobb. Därför är det ju bra att jag börjar träna, men det ger ju inte resultat med en gång. Kanske tills sommaren när säsongen på Liseberg börjar. Ge mig ett liv snälla!

Jag har en otroligt rolig video på Robin som jag gärna skulle vilja lägga upp på Facebook men han tillåter inte det. Undra om jag ska göra det ändå? Mohaha *busig*

Nä, nu ska jag väl ta tag i mitt urtråkiga liv ..


Veckans citat:



"Endast en sak behöver ändra på sig för att vi ska uppleva lycka i våra liv - var vi fokuserar vår uppmärksamhet."
Greg Anderson

Ett lite försent citat



"Ingen människa är fri som inte är herre över sitt eget sinne."
Epictetus

Same same but different

Dagarna går och jag har tråkigt. Vad kan jag göra? Söka jobb? Men det spelar ju igen roll hur många jobb jag söker för jag får ju ändå inget. Antingen måste jag vara minst 25 år och ha körkort eller så ska jag ha minst 5 års erfarenhet av yrket. Men menar de altså att jag först ska plugga in yrket genom att läsa på högskolan, men innan det ska jag gå på komvux och läsa upp massa ämnen som man måste ha för att ens kunna söka till högskolan. Sen när jag är klar på högskolan så är jag förhoppningsvis 25 och har körkort. Nej då måste jag jobba minst 5 år innan jag kan söka jobbet som jag vill ha.
Men eftersom alla som söker efter att anställa någon vill att man ska ha erfarenhet så får jag ju på något sätt starta ett eget företag och försöka hålla det på bra nivå i 5 år så jag kan få min erfarenhet för att sedan vara en av hundra sökande på samma tjänst och ändå inte få något jobb!? Jag vet ju inte ens vad jag vill göra i mitt liv och tiden går.

Jag kanske skulle ta och shoppa varje dag? Men nej just de, det går ju inte för jag har inget jobb och ingen inkomst. Skulle iaf sitta fint med nya kläder, nya skor och kanske något helt onödigt som en ny kalender? Jag köpte en kalender igår, fast jag redan hade en. Men M skulle köpa en kalender så jag ville oxå ha en ny. Men jag har ju inget annat än födelsedagar att skriva upp i den för jag har ju inget att göra, jag jobbar inte, shoppar inte eller har inget planerat. Det ända jag har planerat i min nya kalender för hela 2010 är min resa till Gran Canaria. Men hur kul blir det utan pengar? Det är klart att det blir kul, men hallå!? Jag har inga kläder att ta med mig. Vad använde du i sommras frågar någon. Eeeh, kjol? Ja men det blir ju jättebra! Ja eller hur!

Jag ska ju ringa min handläggare på AF idag med, hon som jag aldrig pratat med och hon vet säkert inte om att hon är min handläggare. Dom har inte så stor koll på AF och jag känner att jag verkligen inte vill ringa. Jag vill inte prata med idioterna! Men jag måste ju för annars blir mitt öde samma som M:s - De skriver ut mig! Hallå!? Vad är meningen med att skriva ut, alla kan inte vara perfekta med ett heltidsjobb som advokat och tjäna 65000 i månaden EFTER skatt!

Man kan egentligen fråga sig vad vi lever i för värld, samhälle. Och inte bara prata om kapitalet! Det finns inte lägenheter till alla studenter (vem fan vill bo hemma när man är över 20?) det finns heller inte tillräckligt med jobb. Hur många är inte arbetslösa idag? Jag är timanställd på Vikariepoolen och har jobbat 1 dag på snart två månader. Det blir (om jag har tur) 500 i lön denna månaden. Och inte fan fick jag ett lönespec förra månaden heller!?

Men jag kan ju klara detta, jag kan ju vara arbetslös och sysselsätta mig med att söka jobb och gå på möten på AF hela dagarna. Jag gillar det. Absolut!

Lite bilder som förgyller min dag:




20 år i februari

Ja, nu är det 1 och en halv månad kvar tills jag fyller 20 hela år. Systemet vettja ;)
Min ända plan för min födelsedag var att gå in på systemet det första jag gjorde typ. Och köpa så mycket jag orkade. Men den planen ändrades fort och jag får handla på systemet den 18:e istället ;)

Idag ringde nämligen Jenny mig och sa att jag får en resa till Gran Canaria i 20års present. Blev jag glad eller blev jag glad? Jag blev glad =D
Jag åker med min far, hans fru och mina tre systrar. Det blir första gången vi åker hela familjen och det känns helt underbart!
Jag åker upp till Sthlm den 9:e , Gran Canaria den 10:e. Sen kommer jag hem från GC den 17:e och åter hem till Gbg den 18:e.


Så alla ni som tänkt fira mig, ni får vänta lite ;)



Arrivederci

Bättre sent än aldrig ;)



"Vad frost är för blomsterknoppen, det är själviskhet för vänskap."
M. Tupper

2010

Jupp! Nu är det nytt år, nytt decenium och mitt 20:e år här i livet =D

Jag har ju då haft en väldigt lugn månad i December, jobbat en dag, jul hemma med mamma och Patrik. Och en mysig nyårsafton med min Rälsk

 

Jag hade rätt tur imorse när jag vaknade för jag var inte ett dugg bakfull. Bara törstig som ett jävla as! Lite seg också men det hör la till 1 januari?
Jag och Rälsk tog oss iallafall en lååååång kall promenad vid tre-tiden. Det var halt som attan så det gick inte så fort :P Tog oss 1 & ½ timma att gå runt Ruddalen och tillbaka :P Men det var skönt. Men när jag kom hem så frös jag så mycket att jag trodde jag skulle gå under, och hungrig som fan! Och som vanligt är min pojkvän segare än en tjej när det gäller att duscha och göra sig iordning ;) Men tillslut var vi påväg in till stan för at äta MYCKET mat på Bamboo =) Det var gott, gott och åter väldigt gott! Dyrt men gott ;)
Nu sitter jag hemma hos honom och bara slöskriver, jag är inte så bra på uppdateringarna nu längre. Kommer la igen sen nästa vecka när vanliga livet börjar (förhoppningsvis). Veckans citat får komma när jag är hemma och kan läsa det ;)

Nu ska jag dansa med min älskade.

God fortsättning på er alla :)
(Mitt nyårslöfte är att sluta med godis, läsk, snabbmat och glass)

Puss Puss

RSS 2.0