Hade jag kunnat, så hade jag gjort det!

Ibland är man feg, ibland är man modig. Det beror helt på vilket humör man är på, vem man pratar med, vilket förhållande man har till personen och så vidare. Idag kanske jag har gjort helt fel, eller helt rätt. Vem vet, vem vet inte ?
Jag tror att om jag hade varit en aning modigare när jag såg denna personen i ögonen så hade jag visat vart skåpet ska stå. Men nu är det tyvärr så att jag inte är speciellt modig. Jag är inte speciellt bra på att ta saker mellan fyra ögon utan gör det hellre över telefon eller sms.

Jag gjorde mitt bästa för att försvara dig, eller ska man säga jag gjorde vad jag kunde göra.
Men det är inte meningen att jag ska sitta och försvara er två för varandra. Du har ofta snackat skit om honom , mycket som jag håller med om, men ändå. Nu börjar han snacka om dig oxå. Jag tänker inte sitta emellan som en jävla brevduva och bara ta och försvara, skicka vidare och försvara. NEVER!

Sen vet jag att jag är 18 år nu och måste börja ta ett jävla stort ansvar, men inte på detta området. Jag tänker inte!

Sen om du känner att du kommer skita i mina prolem härdanefter så okej visst, gör det då! Men tro inte att jag lyssnar på dina.

Sen tror jag att jag behöver lite mer hjälp med mina än du behöver eftersom att jag är din dotter!

Stockholm är stort.

Praktik i sex veckor och nu har halva tiden gått. Det ända jag har fått göra på min praktik är att städa, städa,städa. Det finns ju roligare grejer va -.-
Igår flyttade jag från mormor till pappa oxå. Så man får lite nytt efter halva tiden. Då kanske dom sista veckorna går snabbt. Jag vill bara hem nu känner jag.

Det har arit ganska bra veckor i Sthlm, det är därför det känts som att det var för bra för att vara sant. Och det visade sig tydligen att det var det. I början på veckan slog bomben ner igen. Lite trist och det gör att man bara vill hem.
Men tillsammans med min andra hälft så ska jag klara detta. För jag vet att om jag åker hem nu så kommer jag ångra mig stort och inte vara speciellt stolt över mig själv. Sen är det ju kanske snällt att ge Michaela lite tak över huvudet ;)

Stockholm är fint, men väldigt stort. Nästan för stort. Man går ju vilse i tunnelbanan för fan!
Stackars lilla Hanna i himla stora Stockholm.
Människorna här är dryga och antingen är dom skit stressade eller så lunkar dom fram som en jeffla snigel eller nånting. Helt sjukt!
Sen är det typ dyraste ever här. En jävla chipspåse kostar 26:-  .. . . .

När jag kommer hem till mitt kära Göteborg igen ( Som jag aldrig mer ska lämna ) så ska jag bara sitta i brunnsparken och titta. Jag saknar det ruttna stället något enormt.


Puss ..!

RSS 2.0