Update

Fick en kommentar av Jeanette att jag är dålig på att updatera mitt liv. Kanske stämmer. Inte skrivit på jag vet inte hur länge nu.
Men om jag ska vara ärlig så finns det inte mycket alls att skriva om. Är arbetslös och uttråkad :P
Nej men faktiskt, har ju börjat plugga och det går sk*tbra! Jag är nöjd med mig själv än så länge. mycket tack vare min kära pojkvän som hjälper mig med matten och lite tack vare att min braiga kompis håller mig sällskap på naturkunskapslektionerna och labbarna! Tummen upp!

Jag har blivit sjuk, har fått en sån där väldigt jobbig förkylning men täppt näsa, halsont och hosta :(
Trots det har jag varit i full gång idag. Har varit med mamma på hisingen och hälsat på en god vän till henne. Mycket roligt.

Jag är ju faktiskt lite beskymrad nu för tiden. Min syster behöver hjälp! Och ingen jävla psykologhjälp utan min hjälp. Men det är inte lätt att ge henne vad hon behöver när vi bor 50 mil ifrån varandra :(
Hon är 14 år och har vilka problem som helst som en anna 14 åring har. Men vad hon inte behöver är föräldrar som skuldbelägger henne. Hon ska rättare sagt ha sina föräldrar att skuldbelägga för problem och sånt som är med kompisar och i skolan.
Hon var nere hos mig några dagar i början på April och det var skitkul, men hon ville inte åka hem. Jag kan förstå det för i hennes situation behöver hon ett miljöombyte. Så nu har jag kollat upp lite i kalendern och insåg att Krisi Himmelfärd är på en torsdag vilket gör fredagen till en klämdag - ingen skola för syster.
Jag vill ha ner henne hit redan fredagen den 7:e Maj som allra senast och sedan vill jag att hon är här! Jag vill att hon är här tills hon känner sig redo att åka hem.
Det finns dock 1 problem - SKOLAN! Vafan, måste man gå i skolan? JA! annars för du inget jobb, självklart!
Men, om hon missar 3-4 skoldagar i 7:e klass är väl inte det så farligt? Nej det tycker inte jag. Så jag hoppas att våran fader gör det bästa för henne nu så att hon kan komma hit.

Usch, det känns som det var igår när jag var 14 år och hade hennes problem. Det är faktiskt ingen rolig ålder att gå igenom. Man orkar inte skolan, man skolkar, börjar röka, dricka akohol, bråka med föräldrar, vänner. Ja usch! Jag tror nog dem flesta har haft det jobbigt i åldern 14-16. Skulle inte vilja vara där igen..

Vad kan jag som erfaren storasyster göra för henne mer än det jag redan gör? Det är så svårt. Jag vill bara att den underbara, oskyldiga lilla tjejen ska må bra! Hon ska må bra utan psykhjälp och allt det där.
Kom hit och må bra, säger jag bara!


Nej, nu ska jag nog lägga mig och vila lite. Kanske kolla på Andra Avenyn eftersom jag kollade klart på Ugly Betty igår, vilket jag ångrar för nu är det slut och det är mina tårar med! :D
Kanske skulle göra en ny header med? Men har ju inte installerat PS på datorn än så det får väl bli en annan gång :P

ciao


Jag älskar dig min lilla fjortis<3

RSS 2.0