Maj 2010

Känner att jag verkligen blivit dålig på att skriva blogg. Men på något sätt finns det inte tid över. Eller så finns det tid men jag prioriterar annat. Jag vet inte riktigt.

Jag kom ihåg när jag startade en blogg, eller nej det gör jag inte. Men jag kommer ihåg när jag började skriva som mest. Det var när en bitch sa till mig "jag tycker att de som skriver bloggar är .... (kommer inte ihåg ordet)" Men jag tyckte det var så roligt att hon tyckte det så jag började skriva ännu mer. Men det är ganska längesen nu.
Man kan ju nästan hoppas på att hon skulle säga det igen så jag fick upp min fart lite.

Jag har iallafall fått G i Matematik B och det är ju helt okej för att ha läst det i endast 8 veckor. På torsdag får jag veta vad jag har i Nk B och jag hoppas ju på VG men of course not!

Praktiserar på ett ålderdomshem just nu och det är kul faktiskt. Men det skulle vara ännu roligare om man fick betalt.
Skönt att slippa plugga varje dag.

Jag skulle vilja träffa mitt hörn. Och så skulle jag vilja träffa Ninni. Men jag tar aldrig tag i det. Sen skulle jag vilja träffa mig själv med. Ganska mycket jag skulle vilja göra ;)

Idag, eller a, imorse när jag åkte till jobbet så glömde jag mitt månadskort så jag måste betala min resa. Sen pratar jag i telefon med Della och glömmer gå av vagnen där jag ska byta. Jag får ringa jobbet och säga att jag blir sen pga av att jag glömde kliva av spårvagnen. Lyckat marty!
På väg hem från jobbet står jag och pratar med Mikki på Markland och väntar på någon av mina 3 spårvagnar. När 7 har gått en bit fattar jag att jag precis missade min vagn, när jag stod där?? Jadu, tror jag är rätt glömsk idag.
När jag senare var ute med skrållan glömde jag att jag skulle hem och gick med Robin hem istället. När jag väl va utanför honom och kom på att jag gått fel hade jag glömt mina nycklar hem så jag fick snällt gå hem till Robin och vänta på att mamma och Eva-Lena skulle komma hem:P

Jag och Robin firar ju våran förlovningsdag idag, han köpte hem mat som jag lagade. Blev rätt lyckat. JÄÄVLIGT gott! Grillad fläsk-karré med färskpotatis, gräddfil och gräslök. God!

Fick en Garfield-kortlek av Ammie, tackar tackar.
Robin pluggar just nu och jag skulle kunna hjälpa honom.. men jag vill inte :D


RSS 2.0